Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο ΑΘηνών: Παρουσία του BCA στην Γενική Συνέλευση του ΠΟΞ

Στο πλαίσιο της από τριμήνου αναπτυχθείσης συνεργασίας  μεταξύ της Πανελλήνιου Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Π.Ο.Ξ και του Οικονομικού Κολεγίου Αθηνών BC.A., οι κ.κ. Μάκης Νικ. Φωκάς, Σύμβουλος Διοίκησης και Κύρος Δασκαλάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Ξ.

Η Συνέλευση διεξήχθη στις αίθουσες του Ξενοδοχείου Ηλέκτρα στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή όλων των Προέδρων των τοπικών Ενώσεων την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Οι σύνεδροι παρακολούθησαν τις ομιλίες των κ.κ. Ιωάννη Ρέτσου Προέδρου Π.Ο.Ξ, Γεωργίου Τσακίρη Προέδρου Ξ.Ε.Ε, καθώς και τις τοποθετήσεις των κ.κ. Πέτρου Αλεβιζάτου, Γιώργου Νικητιάδη, Υφυπουργών Τουρισμού.

Ο κ. Φωκάς, ο οποίος υπήρξε επί 8 χρόνια εκλεγμένος Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε., είχε την χαρά να συνομιλήσει με παλιούς συνεργάτες αλλά και με την σημερινή ιδιότητα του να αναφερθεί στην σπουδαιότητα της Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του Β.C.A. σε αυτόν τον τομέα, αναπτύσσοντας τα εξειδικευμένα για τον κλάδο του τουρισμού  προγράμματα σπουδών του Οικονομικού Κολεγίου Αθηνών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο