Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Παρουσία του BCA στην 1η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ

Το BCA και το τμήμα Hospitality and Tourism Management είχε την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει και να υποστηρίξει την 1η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση XENIA στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο Αεροδρόμιο Αθηνών το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Φοιτητές του τμήματος υποστήριξαν και βοήθησαν στην διαδικασία της εκδήλωσης, όπου είχαν αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη και το registration των μελών και κάποιοι φοιτητές είχαν το ρόλο του personal assistant του ΔΣ. Στόχος ήταν η ομαλή υποδοχή των καλεσμένων και η ομαλή διεξαγωγή της συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση στέφτηκε από επιτυχία και το ΞΕΕ ευχαρίστησε θερμά τους φοιτητές του BCA για την σημαντική συμβολή τους στην άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το BCA με την σειρά του θα ήθελε να ευχαρίστησει θερμά το ΞΕΕ και προσωπικά την κυρία Τετράδη και την κυρία Αντωνοπούλου για αυτήν την συνεργασία.

     

              

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο