Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Ομιλία της Πρέσβειρας της Αυστραλίας κα Jenny Bloomfield στο BCA

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, η Πρέσβειρα της Αυστραλίας, κα Jenny Bloomfield, φιλοξενήθηκε στο campus του BCA στην Αθήνα, στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, προκειμένου να παραθέσει διάλεξη στους σπουδαστές του Κολλεγίου, και ειδικότερα στους φοιτητές του Hospitality & tourism management Department.

Η ελληνικής καταγωγής κα Bloomfield, ούσα γνώστης των οικονομικών θεμάτων των δύο πατρίδων της και επιδεικνύοντας  ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την τρέχουσα κατάσταση, ανέπτυξε, σε άπταιστα Ελληνικά, την επιτυχία της οικονομικής ανάπτυξης της Αυστραλίας μετά την κρίση του ’80.  Η Πρέσβειρα επίσης εστίασε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και πως αυτή μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο από την σημερινή κρίση.

Τέλος, η πρέσβειρα διαβεβαίωσε ότι η δεύτερη πατρίδα της είναι έτοιμη να βοηθήσει, με την τεχνογνωσία που κατέχει, την Ελλάδα σε ό, τι αυτή χρειαστεί.

Η ομιλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, γεγονός που αποτυπώθηκε και στο εύρος ερωτήσεων από πλευράς σπουδαστών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο