Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Στης 12 Μαΐου του 2011 όλα τα έτη σπουδών Hospitality and Tourism Management Dept του BCA στα πλαίσια των πολλών εκπαιδευτικών εκδρομών που διοργανώνει για τους φοιτητές  είχε την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα πιο παλιά, οργανωμένα και ποιοτικά Οινοποιία της χώρας, το Οινότρια Γη του κτήματος Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι Αττικής.

Εκεί μας υποδέχτηκε μια ομάδα οινολόγων του κτήματος όπου και μας έκαναν μια λεπτομερή παρουσίαση του ομίλου και των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν και παρέχουν στην αγορά. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τις εγκαταστάσεις, το νέο μουσείο, τις τεχνολογίες, τις διαδικασίες καθώς και να γευτούν διάφορες ποιότητες και ποικιλίες κρασιών. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους φοιτητές, όλοι ενθουσιαστήκαν με τις λεπτομέρειες και την διαδικασία παραγωγής οίνου αλλά και με της εγκαταστάσεις του οινοποιού. Αυτή η εκδρομή έδωσε την εύκαιρα σε πολλούς φοιτητές να εξοικειωθούν με τον κλάδο της οινοποιίας καθώς και με τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται σε αυτόν.

Το BCA και το τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του κτήματος για την φανταστική εμπειρία και προσωπικά την Κα. Χρύσα Γιατρά και την ομάδα της για το ενδιαφέρον  προς τους φοιτητές και την προσωπική και μοναδική παρουσίαση την οποία μας έκανε.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο