Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Εκπαίδευση στο Crowne Plaza

Την Πέμπτη  31 Μαρτίου 2011 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα πλαίσια του προγράμματος BA in International Hospitality Management του BCA Business studies το ετήσιο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Hospitality & Tourism Management στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.

Το πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010 και ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2011.

Κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο ξενοδοχείο όλοι οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης να βελτιώσουν τεχνικές αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται για την σωστή εφαρμογή του Service Quality σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Επίσης οι φοιτητές είχαν την δυνατότητα να κάνουν και ένα rotation στο τμήμα Rooms division και να δούν από κοντά και να λύσουν απορίες για το πως λειτουργεί αποτελεσματικά το τμήμα του front office και του housekeeping.

Όλο το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης είναι σχεδιασμένο και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία του Κ. Ανδρέα Τουμαζάτου Ass. Head του Hospitality and Tourism Management Dept.

Βέβαια, όλο αυτό το project δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί επιτυχώς εάν το Κολλέγιο δεν είχε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση του συνεργαζόμενου ξενοδοχείου. Το Crowne Plaza όλο αυτό το διάστημα μας παρείχε τους χώρους και όλο τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό για την σωστή λειτουργία του προγράμματος, καθώς επίσης μας διευκόλυνε άμεσα στο day to day operation με ό,τι  διαφορετικό χρειαζόμασταν σε σχέση με το tanning πρόγραμμα. 

Για αυτό, το BCA και ειδικά το τμήμα Hospitality & Tourism Management θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την βοήθεια και συνεργασία τον διευθυντή του ξενοδοχείου τον Κ. Δημήτρη Κάκαρη και την Banquet Manager Κα Τζένη Γρίβα καθώς επίσης και όλο το προσωπικό του Ξενοδοχείου. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο