Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Career Day 2010

Την Τετάρτη 03/03/10 πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Δημητρεσσας το ετήσιο Career Day event του Τμήματος Hospitality & Tourism Mgt του BCA College. Στο event το οποίο είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες παρευρέθηκαν εταιρίες pioneer του κλάδου όπως:

• Aldemar Hotels & Spa
• St George Lycabettus
• Kivotos Hotels Mykonos
• Crowne Plaza Athens
• Elounda Hotels
• Santikos Hotel & Spa Skiathos
• Leading Hotel Properties of Greece Santorini / Mykonos

Στο event έγιναν εταιρικές παρουσιάσεις και αναλυτική παρουσίαση των θέσεων εργασίας που κάθε εταιρεία διαθέτει. Εν συνεχεία ακολούθησαν one to one interviews με τους φοιτητές για την επιλογή αυτών που θα καλύψουν τις θέσεις εργασίας για την εκάστοτε επιχείρηση.

Στο event υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους φοιτητές ώστε να ενημερωθούνε για τις ευκαιρίες καριέρας του κλάδου καθώς επίσης και μεγάλη ικανοποίηση για την οργάνωση του event.

Όλες οι ξενοδοχειακές εταιρίες που συμμετείχαν στο event, με την ολοκλήρωσή του παρευρέθηκαν σε ένα cocktail,  το οποίο είχε οργανωθεί για τις εταιρίες ώστε να αξιολογήσουμε την εκδήλωση και το ενδιαφέρον των φοιτητών για τις θέσεις εργασίας. 

Σχετική Σύνδεση:
www.bca.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο