Τα νέα των μελών μας

BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA Hotel & Tourism Mgt Dept Career Day

Ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο Career Day ολοκληρώθηκε για μία ακόμη φορά στις εγκαταστάσεις του BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών, στην περιοχή του Hilton.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, HR Managers κορυφαίων ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας μας (Grande Bretagne – Saint George Lycabettus – Aldemar Hotels & Spa – Porto Carras Grand Resort – Gran Meliá Resort & Luxury Villas Daios Cove) παρουσίασαν τα ξενοδοχεία τους, τον τρόπο λειτουργίας μίας σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης αλλά και τα διαθέσιμα job openings στους φοιτητές του τμήματος ώστε να πραγματοποιήσουν την υποχρεωτική τους ετήσια πρακτική άσκηση που επιβάλλεται στα πλαίσια του ακαδημαϊκού προγράμματος του Κολλεγίου..

Τις εισηγήσεις των ειδικών ακολούθησαν συνεντεύξεις με τους 40 σπουδαστές του ξενοδοχειακού τμήματος του BCA, με σκοπό την πιο αποτελεσματική απορρόφηση των φοιτητών. Σπουδαστές και ακαδημαϊκοί δέχθηκαν άριστες κριτικές για το αποτέλεσμα που παρουσίασαν, ενώ στο σύνολο των σπουδαστών έγιναν προτάσεις μελλοντικής συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, ακολούθησε coffee break στο οποίο όλοι μαζί, με τους εκπροσώπους των εταιριών, ανταλλάξαμε απόψεις για τα διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σήμερα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο