Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA Hospitality & Tourism Mgt Dept Career Day 2011

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το Career Day event του τμήματος Hospitality & Tourism Mgt του BCA Business Studies. Το event έγινε στης 04.03.11 στο κτήριο της Δημητρέσσας. Στο event συμμετείχαν διακεκριμένες εταιρείες του κλάδου με τις οποίες το τμήμα έχει ανάπτυξει και διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα. Οι εταιρείες αυτές ήταν:

1.    Hotel Grande Bretagne Athens
2.    Costa Navarino Starwood Hotel & resorts
3.    Saint George Lycabettus Hotel Athens
4.    Santikos Hotels & Resorts Skiathos
5.    Aldemar Hotels & Resorts   

Σκοπός του event ήταν για τις εταιρείες να παρουσιάσουν τα ξενοδοχεία τους αλλά και τα διαθέσιμα job openings στους φοιτητές του τμήματος ώστε να πραγματοποιήσουν την υποχρεωτική τους ετήσια πρακτική άσκηση. Εν συνεχεία ακολούθησαν οι διαδικασίες συνεντεύξεων με τους φοιτητές ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό το selection process. Με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, ακολούθησε coffee break στο οποίο όλοι μαζί με τους εκπροσώπους των εταιριών ανταλλάξαμε απόψεις για τα διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σήμερα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο