Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA Hospitality Mgt. Dept. at Hilton Career Day 2014

Το BCA και το Hospitality and Tourism Management Department μετά από πρόσκληση του Hilton Αθηνών, έλαβε μέρος την Τετάρτη 14.05.2014 στην Εβδομάδα Καριέρας της Hilton Worldwide. Οι φοιτητές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Γενικό Διευθυντή  Κ. Bart van de Winkel σχετικά με τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην εταιρεία Hilton και να μοιραστεί μαζί τους, χρήσιμες συμβουλές για την μελλοντική τους καριέρα. Ειδική έμφαση δόθηκε στις μελλοντικές επενδύσεις της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στην Ασία και τις πολλαπλές ευκαιρίες καριέρας οι οποίες θα υπάρξουν για τους απόφοιτους μας.

Επίσης οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους του ξενοδοχείου, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη του Hilton Αθηνών και να επωφεληθούν των χρήσιμων συμβουλών και των γνώσεων που  αποκομίσαν κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους σε εργαστήρια και παρουσιάσεις.

Μάλιστα σε ένα από τα management game events το οποίο και οργανώθηκε στην περιοχή του operations management, οι φοιτητές του BCA κατέλαβαν την πρώτη θέση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο