Τα νέα των μελών μας

BCA- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA Hospitality Management Dept London VISIT

Το BCA και το τμήμα Hospitality & Tourism Management, για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι την περίοδο 12/04 έως 23/4/10 στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας.

Το τμήμα και το πανεπιστήμιο με το οποίο συνεργαζόμαστε, το London Μetropolitan University οργάνωσε μια σειρά από δραστηριότητες ακαδημαϊκού και μη χαρακτήρα για το εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι.  

Εκεί οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από διαλέξεις που εστιάζονταν στο μάνατζμεντ σύγχρονων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και να επισκεφτούν επιχειρήσεις του κλάδου και να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και να ενημερωθούν για τις τάσεις του κλάδου και της αγοράς.  Μερικά από τα μέρη που επισκεφτήκαμε ήταν: η πόλη της Οξφόρδης και τα διάφορα Πανεπιστήμια και βιβλιοθήκες που διαθέτει,  το HAMPTON COURT PALACE και το EMIRATES STADIUM όπου οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθώς και να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Hospitality Managers της Arsenal όπου τους ανέλυσε όλο το ξενοδοχειακό και τουριστικό πλάνο της εταιρείας. 

Όλοι οι φοιτητές αυτό το διάστημα είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολλές εμπειρίες και γνώσεις και να απολαύσουν την πόλη του Λονδίνου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο