Τα νέα των μελών μας

BCA- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών- BCA Hospitality Management Dept ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ

Στης 6 Μαΐου του 2010 όλα τα τμήματα Hospitality and Tourism Management του BCA μέσα στα πλαίσια των πολλών εκπαιδευτικών εκδρομών που διοργανώνει για τους φοιτητές,  είχε την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα πιο παλιά, οργανωμένα και ποιοτικά Οινοποιεία της χώρας, τους Αμπελώνες Σκούρα στο Αργός Στέρνας, Μαλαδέρνι.

Οι φοιτητές είχανε την ευκαιρία να δούνε από κοντά τις εγκαταστάσεις, τις τεχνολογίες, τους αμπελώνες, την διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης των κρασιών καθώς και να γευτούνε διάφορες ποιότητες και ποικιλίες κρασιών. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους φοιτητές, όλοι ενθουσιαστήκανε με τις λεπτομέρειες και την διαδικασία παραγωγής οίνου αλλά και με τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου. Αυτή η εκδρομή έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς φοιτητές να εξοικειωθούν με τον κλάδο της οινοποιείας καθώς και με της ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται σε αυτόν. 

Το BCA και το τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του οινοποιείου για την φανταστική εμπειρία καθώς και τον Κ. Σκούρα προσωπικά για το ενδιαφέρον του προς τους φοιτητές και την προσωπική και μοναδική παρουσίαση την οποία μας έκανε.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο