Τα νέα των μελών μας

BCA- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA Hospitality Management Dept ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

 

Στις 7 Μαΐου του 2010, το 3ο έτος του τμήματος Hospitality and Tourism Management του BCA μέσα στα πλαίσια του μαθήματος Events Management, είχε την τιμή και την χαρά να συμπαρασταθεί σε μια από τις πολλές μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες της χώρας και παράλληλα να δείξει την κοινωνική του ευαισθησία και ενδιαφέρον.

Το τμήμα αποφάσισε μέσα σε αυτά τα πλαίσια να προσφέρει εκείνη την μέρα λίγη χαρά και ανεμελιά στα (26) παιδάκια του ορφανοτροφείου Παιδόπολη – Αγίας Βαρβάρας που βρίσκονται στην Λεωφόρο Συγγρού 221.

Το BCA και το τμήμα, με δικά του έξοδα οργάνωσε την παραλαβή και μεταφορά των παιδιών στο ζωολογικό κήπο των Σπάτων, τους πρόσφερε ελεύθερη είσοδο εκεί, καθώς επίσης και την διατροφή τους κατά την παραμονή τους στο ζωολογικό κήπο. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό καθώς όλα τα παιδιά και οι συνοδοί τους εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για αυτή την πρωτοβουλία του BCA και των φοιτητών. Όλοι περάσανε μια πολύ γεμάτη μέρα και μας ευχαρίστησαν πάρα πολύ. Αυτή ήταν μια από τις πολλές πρωτοβουλίες που έχει και που θα πάρει το τμήμα  του BCA, με στόχο να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο σαν εκπαιδευτικός οργανισμός ανώτατης εκπαίδευσης καθώς και στην σπουδαιότητα των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κοινωνική ευθύνη.

Επίσης, το BCA και το τμήμα Hospitality & Tourism Management θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του Ζωολογικού κήπου για την πολύ θερμή φιλοξενία.    

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο