Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: BCA HOSPITALITY DPT – Celebrity Reflection Cruise ship visit

 

To τμήμα του Hospitality Department μαζί με τους καθηγητές κ.κ Κ. Χανδρινό, Α. Τουμαζάτο και με σπουδαστές απο όλα τα έτη του προγράμματος, επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση της Navigator Travel and Tourism Services (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Caribbean International) το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection στις 20/05/2014. 

Η επίσκεψη ήταν πέρα από εντυπωσιακή και πάρα πολύ εποικοδομητική μιας και οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία (κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να γίνεται συχνά) να πάρουν μια εικόνα από την λειτουργία και διαχείριση ενός κρουαζιερόπλοιου και να αντιληφθούν πως δουλεύει και ο χώρος της κρουαζιέρας. Οι σπουδαστές επισκεφτήκαν όλους του χώρους φιλοξενίας και αναψυχής του πλοίου και  παρεβρέθηκαν σε γεύμα με στελέχη της εταιρείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Navigator Travel and Tourism Services για αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο