Τα νέα των μελών μας

BCA- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: 38η Τελετή Αποφοίτησης του BCA College

Στις 2 Ιουνίου 2010 σε μια λαμπρή τελετή με υψηλούς προσκεκλημένους να προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς φορείς και σε ένα ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, στην αίθουσα ‘Φίλων της Μουσικής’ του Mεγάρου Mουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε η 38η τελετή αποφοίτησης του BCA College.

Επίτιμος καλεσμένος ο ιδρυτής του ομίλου Attica και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, κος Περικλής Παναγόπουλος.
 
Η τελετή ξεκίνησε με τους Drum Voice, όπου με τη συνοδεία βιολιού, δημιούργησαν ένα δυνατό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, ρυθμικό περιβάλλον. 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του BCA κος Βασίλειος Δασκαλάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε την συνεχή εξέλιξη του BCA, με αποτέλεσμα να παρέχει ποιότητα σε όλες τις διαστάσεις, γεγονός που το καθιστά έναν πρωτοποριακό οργανισμό στη ιδιωτική εκπαίδευση. Συμπλήρωσε ακόμη ότι μετά από τις δύσκολες εποχές που ζούμε, τις πρώτες θέσεις θα κατακτούν οι άρτια εκπαιδευμένοι.

Ο κος Παναγόπουλος τιμήθηκε από το BCA και το London Metropolitan University με το βραβείο επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στην ομιλία του αφού εξήρε την ποιότητα του BCA, είπε ότι ο άνθρωπος δεν σταματά ποτέ να εκπαιδεύεται, αφού ο ανταγωνισμός στην επαγγελματική καριέρα χρειάζεται συνεχή ανανέωση γνώσεων.

Η βραδιά έκλεισε με απονομή των πτυχίων από τον κο Bob Morgan, καθηγητή του London Metropolitan University, και δεξίωση στον κήπο της αίθουσας ‘Χρήστου Λαμπράκη’, του Μεγάρου Μουσικής.

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο