Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών: Ομιλία του Peter Economides – Rebranding Greece

Σε μία δύσκολη για όλους περίοδο, η αγορά αναζητά λύσεις. Ερωτήματα τίθενται συνεχώς και ποικίλες απόψεις κάνουν την εμφάνισή τους. Οι απαντήσεις έρχονται…  διά στόματος Peter Economides.

Το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών οργανώνει μια εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή  τον Peter Economides την Τρίτη 17.01.12 – 18:30 στο ξενοδοχείο Athens Crowne Plaza, Μιχαλακοπούλου 50.

Marketing & Branding παρουσιάζονται σε μία νέα διάσταση, στην ομιλία που θα παραθέσει ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Brand Strategist στο ξενοδοχείο Athens Crowne Plaza, Μιχαλακοπούλου 50.

Με πάθος για τη δουλειά του, ο Peter Economides έχει εργασθεί σε εταιρείες κολοσσούς, όπως η McCann Erickson Worldwide και η TBWAWorldwide.

Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Felix BNI, ο Mr. Rebranding Greece δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, με ονόματα όπως αυτά της Pepsi Cola, της Audi, της Volkswagen και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των πελατών  του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο