Τα νέα των μελών μας

BCA College: Tο BCA βραβεύθηκε ως κολέγιο της χρονιάς

undefined

 

Με πρόεδρο την κα Άννα Διαμαντοπούλου, τα 36 μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού διαγωνισμού Education Leaders Awards, που αποτελούνταν από προσωπικότητες με ιδιαίτερο κύρος στον χώρο της εκπαίδευσης, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς κλήθηκαν να αξιολογήσουν περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, και να απονείμουν βραβεία σε ιδρύματα και εκπαιδευτικούς, του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, που ξεχώρισαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Ένα από το πιο σημαντικά βραβεία του διαγωνισμού είναι το «ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» καθώς ο νικητής προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολογίας που παίρνει σε ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που αποτυπώνουν τη συνολική του αξία.

Νικητής αναδείχθηκε το BCA College, το οποίο απέσπασε και μία ακόμα διάκριση: το αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Εκπαιδευτικές επισκέψεις και βιωματική μάθηση”. Φυσικά, η ανάδειξη του BCA ως κορυφαίου οργανισμού στον τομέα της ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (μέσω της συνεργασίας του με διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης) δεν αποτέλεσε έκπληξη. Εδώ και μισόν αιώνα, το BCA εφαρμόζει προγράμματα διδασκαλίας που αποτελούν καινοτομία σε διεθνές επίπεδο. Αξιοποιώντας πλήρως την Πληροφορική (από το μακρινό 1971, την εποχή που οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές καταλάμβαναν ένα δωμάτιο) έχει διασυνδέσει την ακαδημαϊκή του οικογένεια με τα πιο προηγμένα κέντρα γνώσης και έρευνας στον κόσμο και, επίσης, με την αγορά εργασίας. Έτσι, στην κρίση του κορονοϊού, η εξ αποστάσεως διδασκαλία, την οποία το BCA είχε καθιερώσει εδώ και χρόνια σε πολλές περιπτώσεις, εμπλουτίστηκε με εφαρμογές που κατέστησαν την ηλεκτρονική συνεργασία εφάμιλλη της πραγματικής: καθηγητές και φοιτητές μπορούσαν να διαδράσουν μεταξύ τους ακριβώς όπως θα το έκαναν στην πραγματική τάξη.

undefined

Το BCA επέλεξε την προσήλωση σε επιχειρησιακές μόνο σπουδές, θέλοντας να προσφέρει στους φοιτητές του όχι απλώς την χαρά μια αποφοίτησης, αλλά τη σιγουριά μιας αξιοζήλευτης καριέρας σε τομείς απαιτητικούς μεν, αποδοτικούς δε. Η διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις ναυτιλιακές, ξενοδοχειακές και τουριστικές, το διαδικτυακό marketing, τα χρηματοοικονομικά και η πληροφορική είναι ο «προνομιακός» τομέας δραστηριότητας του BCA που δημιουργεί προστιθέμενη αξία στους αποφοίτους του.

Επιπλέον, το 2019 το BCA δημιούργησε το πιο σύγχρονο citycampus στην Ελλάδα, στο γνωστό «μπλέ κτήριο» του Αλέξανδρου Τομπάζη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στα 4.100 τετραγωνικά του οποίου λειτουργεί και το πρώτο 5στερο ξενοδοχείο – προσομοίωση, αποκλειστικά για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του ξενοδοχειακού management.

Για το BCA η αριστεία είναι καθημερινή εμπειρία. Βραβεύεται συνεχώς από την αγορά εργασίας, η οποία προσλαμβάνει τους σπουδαστές του πολλές φορές πριν ακόμα αποφοιτήσουν, βραβεύεται από τους γονείς που το τιμούν ως πρώτη επιλογή τους, βραβεύεται από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα που επιδιώκει τη συνεργασία του, ήταν επόμενο να βραβευθεί και από την επιτροπή ειδικών των Education Leaders Awards.

Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε στους χιλιάδες νέους που εμπιστεύθηκαν στο BCA την εκπαίδευσή τους, ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που απλώς θεωρούμε καθήκον μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο