Τα νέα των μελών μας

BCA College: To BCA στο 5ο Τρόπαιο Καλύμβησης στο ΟΑΚΑ υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού

 

undefined

 

Το BCA συμμετείχε με τους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων στους πιο σημαντικούς Κολυμβητικούς Αγώνες της χώρας μας. Αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού στις 4-5 Δεκεμβρίου 2021 στο Κολυμβητικό κέντρο του ΟΑΚΑ

Στο κολυμβητικό event που οργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό συμμετείχαν 750 αθλητές και υπήρχαν περισσότεροι από 2.000 γονείς

Οι φοιτητές του Hospitality Department του BCA ανέλαβαν την υποδοχή και τον συντονισμό των αθλητών, αλλά και των γονέων τους και συνέβαλαν καθοριστικά στο σύνολο των δράσεων και στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. 

undefined

Το BCA έχει ως πάγια «πολιτική» τη σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας και τη βιωματική και διαδραστική μάθηση. Οι φοιτητές του BCA συμμετέχουν και δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες σε ποικίλες διοργανώσεις και αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες. από τους διάφορους χώρους, ενώ τέτοιου είδους δράσεις επιτρέπουν στους φοιτητές μας να αποκτήσουν άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας.  

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους φοιτητές μας που για ακόμη μια φορά απέδειξαν το υψηλό επίπεδο των σπουδών τους.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο