Τα νέα των μελών μας

BCA College: Συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων της AXA

undefined

 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, στο Ετήσιο Συνέδριο του Αποκλειστικού Δικτύου της, η ΑΧΑ σύστησε το νέο motto του Ομίλου «Know You Can» και απέδειξε πως η πίστη στον εαυτό μας είναι η κινητήρια δύναμη κάθε διαδρομής, κάθε στόχου. Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου φιλοξενείται η πρωτότυπη και εκπαιδευτική ψηφιακή έκθεση της ΑΧΑ «Σεισμός στο Μουσείο», οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συνέδριο αφιερωμένο στη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας, με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες της Εταιρείας και ομιλητές που πρεσβεύουν τη νέα εταιρική ταυτότητά της.

undefined

Με όχημα τα όνειρα που κάνουμε όταν είμαστε παιδιά και πετυχαίνουμε ως ενήλικες, η ΑΧΑ φρόντισε καθ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου να εμπνεύσει τους παρευρισκόμενους να κάνουν το «Know You Can» τρόπο ζωής.

undefined

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με τη δημιουργία νέων προϊόντων, τα μηχανογραφικά συστήματα, τα οφέλη από την αναδιαμόρφωση των γραφείων πωλήσεων της ΑΧΑ στο πλαίσιο του ONEAXA, καθώς και για τους κεντρικούς στρατηγικούς άξονες ανάπτυξης της εταιρείας την επόμενη χρονιά. Κομβικό σημείο ήταν η παρουσίαση του νέου προγράμματος εκπαίδευσης του Αποκλειστικού Δικτύου με την πιστοποίηση του BCA College (κατόπιν ολοκλήρωσης του προγράμματος), το οποίο διαμορφώθηκε από μία ομάδα στελεχών και συνεργατών της ΑΧΑ, υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Νίκου Σακελλαρίου και Άννας Μανιάτη. Στο πλαίσιο αυτό παρευρέθηκε και ο κ. Μάκης Νικολάου Φωκάς, Σύμβουλος Διοίκησης του BCA College, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ του κολλεγίου και της ΑΧΑ και την υποστήριξη νέων που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο