Τα νέα των μελών μας

BCA College: Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά: Λευτέρης Πετρούνιας και Σπύρος Γιαννιώτης

undefined

 

Την ιστορία της ζωής τους διηγήθηκαν οι Ολυμπιονίκες του 2016 (Ρίο ντε Τζανέιρο) Λευτέρης Πετρούνιας και ο Σπύρος Γιαννιώτης στην εκδήλωση «Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά», την οποία διοργάνωσε το BCA College την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 στο αμφιθέατρο του επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 205 κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που ως επί το πλείστον απαρτιζόταν από σπουδαστές, αλλά και φίλους του αθλητισμού, οι δυο Ολυμπιονίκες ανέτρεξαν στην καριέρα τους και εστίασαν όχι μόνο στις κορυφαίες επιτυχίες τους, αλλά και στις αντιξοότητες τις οποίες κλήθηκαν να ξεπεράσουν για να φτάσουν στην κορυφή.

undefined

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και ο Σπύρος Γιαννιώτης, ασημένιος Ολυμπιονίκης του openwater αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ανέκδοτες ιστορίες της σταδιοδρομίας τους και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, τις οποίες μοιράσθηκαν με το κοινό, ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις.

undefined

Το πάνελ της εκδήλωσης συμπλήρωσαν ο Σύμβουλος Διοίκησης του BCA College και Διευθυντής Υπηρεσιών Διατροφής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, Μάκης Φωκάς, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Stoiximan, Αγγελική Παπαδοπούλου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος.

undefined

Μεταξύ άλλων τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και άλλοτε διεθνής πολίστας Σπύρος Καπράλος, ο δις Ολυμπιονίκης της πάλης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Πέτρος Γαλακτόπουλος, η βουλευτής Άννα Καραμανλή και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο