Τα νέα των μελών μας

BCA College: Οι φοιτητές του Hospitality & Tourism Department του BCA κατά την επίσκεψη τους στο ιστορικό Zonars

undefined

 

Την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας εγκαινίασε στις 14 Νοεμβρίου 2018, το Hospitality & Tourism Department του BCA με το ιστορικό Zonars της εταιρείας Panas Sophisticated Hospitality. 

Το BCA αφουγκραζόμενο τις ανάγκες τις αγοράς και τις τάσεις του παγκοσμιοποιημένου τουριστικού χώρου έχει μπει σε μια νέα εκπαιδευτική εποχή. Το Hospitality & Tourism Department του κολλεγίου έχει καταφέρει να παντρέψει με τον πλέον δόκιμο τρόπο τη μακρά εκπαιδευτική του εμπειρία και τις πολύτιμες διασυνδέσεις του με την ξενοδοχειακή ελίτ της χώρας μας, με μια πιο καινοτόμα, πρακτικού τύπου εκπαιδευτική προσέγγιση. Μέσα στο πλαίσιο επίτευξης αυτού του φιλόδοξου μα άκρως αναγκαίου εγχειρήματος το BCA έχει συνταχθεί με έναν σημαντικό αριθμό αξιολογότατων στελεχών και επιχειρήσεων της σύγχρονης τουριστικής αγοράς. Βασικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος σε αυτό το εγχείρημα είναι η εταιρία Panas Sophisticated Hospitality που τα τελευταία 30 χρόνια διευθύνει μερικά από τα σημαντικότερα και πλέον δημοφιλή Εστιατόρια, Bars και Clubs της χώρας μας, καθώς και με σημαντική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, έχει πετύχει να σηματοδοτήσει τις τάσεις και το ύφος της διασκέδασης και της φιλοξενίας στην Ελλάδα. 

undefined

Η εταιρεία Panas Sophisticated Hospitality έχει αναλάβει να συμβάλει με την τεχνογνωσία και το έμψυχο δυναμικό της, στο πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης των φοιτητών του  Hospitality & Tourism Department του BCA. Η επίσκεψη των πρωτοετών φοιτητών στις 14 Νοεμβρίου 2018 στο Zonars,  σηματοδότησε την έναρξη αυτής της συνέργειας και ενθουσίασε τους σπουδαστές που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν όxι μόνο το κομμάτι του Zonars που είναι ορατό σε όλους τους επισκέπτες, δηλαδή το Front of the House, αλλά και το πολυδαίδαλο μα τόσο αναγκαίο τμήμα του Back of the House του Zonars. Οι φοιτητές συνομίλησαν με την Maître, τον Chef και τον Pastry Chef του εστιατορίου, καθώς και με ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της εταιρείας. Γεγονός που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν το σημαντικό ρόλο των support centers στην επιτυχία μιας επιχείρησης. 

undefined

Το Zonars δικαιολογημένα θεωρείται ως το πιο ιστορικό στέκι της Αθήνας και είναι διαχρονικά το σημείο συνάντησης των διανοουμένων, πολιτικών και ηθοποιών της χώρας μας.   

Οι φοιτητές του BCA καθώς και η υπεύθυνη του Hospitality Department του BCA, Δρ Χριστίνα Κωνσταντινίδου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τη διοίκηση αλλά και τα στελέχη του Panas Sophisticated Hospitality και πιο συγκεκριμένα τον κ. Σπύρο Πανά και τον κ. Nίκο Κασιδόκωστα για όλο το συντονισμό και επίτευξη αυτής της συνεργασίας καθώς και τη κα Κωνσταντινίδη και τον κ. Καρανικολιδάκη για τη ξενάγηση, τη φιλοξενία και τη μεταλαμπάδευση του πνεύματος φιλοξενίας στους σπουδαστές μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο