Τα νέα των μελών μας

BCA College: Ναυτιλία, μια θάλασσα ευκαιριών για τους νέους

undefined

 

 

To BCA College συμμετείχε ως χορηγός στο 1st Maritime Education Forum. Το συγκεκριμένο Forum είναι ένας συνδυασμός συνεδριακών συζητήσεων με ανθρώπους τόσο από τον τομέα της Ναυτιλιακής εκπαίδευσης, όσο και με διακεκριμένους  επαγγελματίες της Ναυτιλίας.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, όπου  εκατοντάδες  νέοι  αλλά  και  εργαζόμενοι  στην  Ναυτιλία  αναζήτησαν  ευκαιρίες  επιμόρφωσης  πανεπιστημιακού  ή σεμιναριακού χαρακτήρα.

undefined

 

Το BCA College στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας που έχει με την εταιρία Career Stream την πρώτη εταιρεία εύρεσης εργασίας για ναυτιλιακά στην Ελλάδα, παρευρέθηκε στη εκδήλωση και δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών όπου εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, τόσο για μελλοντικές συνεργασίες όσο και για να φοιτήσουν στο κολλέγιο εξαιτίας του ηγετικού προφίλ που διαθέτει στο τομέα της ναυτιλίας και της άμεσης αποκατάστασης των αποφοίτων του σε ναυτιλιακές εταιρίες από όλο τον κόσμο. Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση εδώ. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο