Τα νέα των μελών μας

BCA College: Μια απολύτως επιτυχημένη συνάντηση

undefined

Δεν υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί με την Ελβετία. Ένας απ’ αυτούς είναι η ποιότητα των ξενοδοχειακών σπουδών που προσφέρει το BCA College. Αυτή ήταν η «ετυμηγορία» των στελεχών των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο ελβετικών σχολών Glion και Les Roches (και οι δύο συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 5 καλύτερες στον κόσμο) μετά την επίσκεψή τους στο νέο citycampus των 4.400 τετραγωνικών του BCA College στους Αμπελοκήπους (Λ. Αλεξάνδρας 205). Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών συναντήσεων και ανταλλαγών που προβλέπει η πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Ελβετικές Πανεπιστημιακές Σχολές και στο BCA College. Σε μια εορταστική εκδήλωση στο μεγάλο αμφιθέατρο του Κολεγίου που παρακολούθησαν εκατοντάδες φοιτητές, η Regional Director Southern Europe & MENA των Les Roches και Glion κα Vana Saade παρουσίασε τις τάσεις και τις προοπτικές του ξενοδοχειακού τομέα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Ανέλυσε τα προγράμματα σπουδών και συζήτησε με τους φοιτητές ξενοδοχειακών σπουδών του BCA College τα μυστικά μιας επιτυχημένης καριέρας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πολλά υποσχόμενο τομέα. Η κα Saade υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον για υπηρεσίες τουρισμού υψηλού επιπέδου έχει αυξηθεί αλματωδώς και πλέον έχουμε περάσει στην εποχή της συνολικής διαχείρισης της «τουριστικής εμπειρίας» του πελάτη. 

undefined

Στην παρουσίαση των προγραμματων των φημισμένων ελβετικών σχολών συμμετείχαν ο κ. Λέανδρος Πέμπος, Regional Manager Greece, Cyrpus, MENA Graduate programs και η κα Δάφνη Καλούδη, Educational Counselor, Greece, οι οποίοι μοιραστηκαν με το κοινό τη διπλή τους εμπειρία τους ως πρώην φοιτητές και σήμερα στελέχη των Ελβετικών Σχολών, τονίζοντας τη διεθνή αναγνώριση του πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών που χορηγούν οι Glion και LesRoches, γεγονός που εξασφαλίζει αμέσως στους αποφοίτους επίζηλες θέσεις εργασίας.  

undefined

 

Η συνεργασία BCA College, Glion και LesRoches ανοίγει νέες προοπτικές για τους φοιτητές των Ξενοδοχειακών Σπουδών στην Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν πλέον την εναλλακτική να ολοκληρώσουν τον τελευταίο χρόνο σπουδών τους στην Ελβετία, με προνομιακή έκπτωση στα δίδακτρα των σχολών Glion και LesRoches ενώ θα μπορούν, οποιαδήποτε στιγμή των σπουδών τους στο BCA College να μεταβαίνουν για «semester abroad» στην Ελβετία. Όλοι λαμβάνουν πτυχίο της Glion ή της LesRoches και έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία παγκόσμιας επαγγελματικής προώθησης αποφοίτων των δύο Πανεπιστημίων. Επιπλέον, το BCA College θα προσφέρει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, τρία σεμιναριακά προγράμματα των Glion και Les Roches για στελέχη και επαγγελματίες: το «Ownership Transition» και το «Human Resources Management» από τον Νοέμβριο του 2019 και το «F&Management» στις αρχές 2020.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο