Τα νέα των μελών μας

BCA College: Κωτσόβολος & Miele συνεργάζονται με το BCA College προς όφελος των φοιτητών του

undefined

 

Στο CITY CAMPUS του BCA College, λειτουργεί μία μοναδική προσομοίωση smart hotel, αποκλειστικά για την εκπαίδευση των φοιτητών των Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών. Χορηγοί του εξοπλισμού αυτού του ξενοδοχείου, που συνδυάζει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση, είναι και οι εταιρείες Κωτσόβολος και Miele.

undefined

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές του Hospitality Dept. του BCA συμμετείχαν στην οργάνωση των περιπτέρων της αλυσίδας Κωτσόβολος και της καινοτόμου εταιρείας Miele, στην έκθεση XENIA (23-25 Νοεμβρίου 2019) και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών και της οργάνωσης «έξυπνων» χώρων, κατοικίας ή επαγγελματικών, με όλες τις συσκευές διασυνδεδεμένες.

undefined

Το «έξυπνο σπίτι», του οποίου οι λειτουργίες προγραμματίζονται και ελέγχονται από το διαδίκτυο, αναβαθμίζει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το κόστος λειτουργίας και την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

undefined

Η συμμετοχή των σπουδαστών του BCA σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και δράσεις αποτελεί βασικό άξονα της εκπαιδευτικής κουλτούρας του BCA που λειτουργεί σε αλληλεπίδραση με τον επιχειρηματικό κόσμο, συμβάλλοντας στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο