Τα νέα των μελών μας

BCA College: Η πρωτοπορία με αριθμούς

 undefined

 

Στο BCA, διδάσκουμε στους φοιτητές μας πως για να διοικήσεις πρέπει να “μετρήσεις”. Γι’ αυτό και εμείς αποτυπώνουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων μας σε αριθμούς και σας ενημερώνουμε για να έχετε μια “απτή” εικόνα τού τι σημαίνει πρωτοπόρο εκπαιδευτικό ίδρυμα, πρωτοπόρο και σε κανονικές και σε “ειδικές” συνθήκες, όπως αυτές που λόγω κορονοϊού βιώσαμε. Η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά του BCA διαμορφώθηκε από: 

  • 5.412 ώρες ακαδημαϊκής διά ζώσης διδασκαλίας
  • 3.431 ώρες ακαδημαϊκής διαδικτυακής σύγχρονης τηλεκπαίδευσης
  • 388 ώρες πρακτικών μαθημάτων σε συνεργασία με τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες και με παροχή πιστοποιήσεων
  • 174 ώρες διά ζώσης Επιστημονικών και Επαγγελματικών Ομιλιών-Guest Lectures
  • 126 ώρες διαδικτυακών ομιλιών ποικίλης θεματολογίας
  • 48 εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες
  • 100% των μαθημάτων, κατά την περίοδο του κορονοϊού, εντάχθηκαν στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση 

Το BCA, έχοντας υιοθετήσει εδώ και χρόνια την τεχνολογία του e-learning, προσέφερε άμεσα το 100%  των μαθημάτων του διαδικτυακά, έτσι ώστε οι φοιτητές του να μην χάσουν ούτε μια ώρα διδασκαλίας. Παράλληλα, προσέθεσε 471 συμπληρωματικές διαδικτυακές ώρες διδασκαλίας κατά τον μήνα Μάιο για το τμήμα του Hotel & Tourism Management που ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στις αρχές Μαΐου. Η συμμετοχή των φοιτητών στις διαδικτυακές τάξεις του BCA κυμάνθηκε από 71,1% έως 95,8%, ανάλογα με τη θεματική ενότητα. Θέλοντας να μετρήσουμε και τον βαθμό ικανοποίησης των φοιτητών μας από τη διαδικτυακή διδασκαλία, ώστε να προχωρήσουμε σε πιθανές βελτιώσεις, διενεργήσαμε έρευνα. Το 92,1% των φοιτητών μας απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη διαδικτυακή διδασκαλία.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο