Τα νέα των μελών μας

BCA College: Γιορτή επιχειρηματικότητας το “BCA Career Fair 2020”

undefined

 

Κάθε χρόνο, η εκδήλωση «BCA Career Fair» αποδεικνύεται το κεντρικό σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων με τα αυριανά τους στελέχη. Το «αυριανά» χρησιμοποιείται και με την κυριολεκτική του σημασία, καθώς δεκάδες συνεργασίες «έκλεισαν» ανάμεσα σε αποφοίτους του ΒCA και σε εταιρείες και πολλοί ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία από την επόμενη μέρα.

Το BCA, το πρώτο κολλέγιο επιχειρησιακών σπουδών στη χώρα που, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα, διασυνδέει τις σπουδές με την αγορά εργασίας, απηύθυνε πρόσκληση στις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο “BCA Career Fair 2020”. Η ανταπόκριση ήταν ένθερμη και μαζική. Στις συναντήσεις που αφορούσαν τον ξενοδοχειακό τομέα συμμετείχαν 40 αλυσίδες που διαχειρίζονται περισσότερα από 300 ξενοδοχεία.

undefined

Στους τομείς Business, Shipping, Marketing και Business Psychology, 50 από τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς εκπροσωπήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη τους (γενικούς διευθυντές, διευθυντές marketing, διευθυντές ανθρωπίνων πόρων) οι οποίοι συνάντησαν τους υποψηφίους και συζήτησαν μαζί τους.

undefined

Όλοι διαπίστωσαν το πολύ υψηλό επίπεδο αποφοίτων και φοιτητών και κυρίως το ότι είναι «ετοιμοπόλεμοι»: μπορούν αμέσως να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις, καθώς οι σπουδές στο BCA συνδυάζουν θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση ταυτόχρονα.

undefined

Σημαντική συμμετοχή στην επιτυχία του event είχε η συμβολή των χορηγών. Τα στελέχη των εταιρειών όπως και οι απόφοιτοι και φοιτητές του BCA  που αφιέρωσαν πολλές ώρες σ΄ αυτές τις επαγγελματικές συναντήσεις είχαν την ευκαιρία να τροφοδοτηθούν, κυριολεκτικά, με ποιότητα που οφείλεται στους υποστηριχτές που πίστεψαν στην αξία του «BCA Career Fair 2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο