Τα νέα των μελών μας

BCA College: Επιδοτούμενες υποτροφίες SWOT και BCA College

 

undefined

 

Η «ανεργία» είναι άγνωστη λέξη για τα σωστά καταρτισμένα, ετοιμοπόλεμα στελέχη της αγοράς. Ειδικά στον ξενοδοχειακό τομέα, οι μεγάλες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων πληρώνουν από τώρα για τα στελέχη που θα προσλάβουν αύριο, αρκεί οι σπουδές τους να έχουν την εγγύηση του BCA. 

Έτσι, ακόμα μία σημαντική εταιρεία της αγοράς, η SWOT Hospitality, η οποία διαχειρίζεται μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Marriott, Accor, Hilton, Nikki, InterContinental), προστίθεται στους χορηγούς υποτροφιών για τους φοιτητές του BCA.

Προσφέρει 4 μερικές υποτροφίες, που καλύπτουν το 50% του κόστους σπουδών, για τα μεταπτυχιακά τμήματα:

–       ΜΑ International Hospitality and Tourism Management

–       MBA for executives of Hospitality and Tourism

Εάν ενδιαφέρεστε, η διαδικασία της αίτησής σας πρέπει να γίνει μέχρι 18 Οκτωβρίου 2021.

Τέλος, στην περίπτωση που δε θα είστε μέσα στους αποδέκτες ενός εκ των τεσσάρων υποτροφιών, σας προτείνουμε, να δείτε με ενδιαφέρον την προσφορά του Ταμείου Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης του BCA, όπου 72 εταιρίες που συμμετέχουν, στηρίζουν έμπρακτα, υποψηφίους φοιτητές με αποδεδειγμένη αδυναμία καταβολής διδάκτρων, προσφέροντας 20% επιδότηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο