Τα νέα των μελών μας

BCA College: Διοργάνωση Σεμιναρίου – Η Επιστήμη των Διαπραγματεύσεων

undefined

 

Tο Hospitality Department του BCA College ανέλαβε, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της GRECOTEL και διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα: “Η Επιστήμη των Διαπραγματεύσεων”. Το σεμινάριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMIRANDES της GRECOTEL, στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2019.

undefined

Την πρώτη ημέρα αναλύθηκε το θεωρητικό υπόβαθρο στην Επιστήμη των Διαπραγματεύσεων, ενώ την δεύτερη ημέρα, εμπεδώθηκε η συγκεκριμένη θεωρία, μέσω μιας ευρηματικής, άκρως διασκεδαστικής και συμμετοχικής βιωματικής εκπαίδευσης. Μέσα σε θερμό κλίμα, το εκπαιδευτικό ραντεβού του BCA με την GRECOTEL, ανανεώθηκε για την επόμενη θεματική πάνω στο “Team Building”, με ένα διαφορετικό αλλά επίσης αξιόλογο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας και σε ένα αντίστοιχα υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο