Τα νέα των μελών μας

BCA College: BCA College & Sommet Education: Σεμινάριο Διαχείρισης Ταλέντων

undefined

 

Όσοι ασχολούνται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, ξέρουν ότι ένα απ΄ τα πιο δύσκολα θέματα της δουλειάς τους είναι η αναζήτηση και η διαχείριση ταλέντων. Οι ταλαντούχοι άνθρωποι είναι περισσότεροι απ’ όσοι νομίζουμε. Όμως δεν υπάρχουν στην αγορά ικανοί κυνηγοί ταλέντων, επαγγελματικά στελέχη που έχουν τη “μύτη” για να ανακαλύπτουν ταλέντα αλλά και την ικανότητα να τα αναδεικνύουν. Επιπλέον, οι χαρισματικοί άνθρωποι, που αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού χρειάζονται ειδικό χειρισμό, καθώς η ευφυΐα και οι ικανότητές τους συχνά ασφυκτιούν σε ένα πολυπρόσωπο οργανωμένο σύνολο με συγκεκριμένους κανόνες και ρυθμό. 

Πώς ανιχνεύεις ένα ταλέντο; Πώς δημιουργείς ζωτικό χώρο για να “ανθίσουν” οι δεξιότητές του; Πώς ένας προικισμένος άνθρωπος εντάσσεται σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο λειτουργίας;

undefined

 

Αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα θα αναπτυχθεί στο σεμινάριο με θέμα “Essential Human Resources: Talent Seekers & Keepers” που διοργανώνει το BCA College με τη συνεργασία του Sommet Education. O Sommet Education είναι ο κορυφαίος ελβετικός εκπαιδευτικός οργανισμός που διευθύνει τα πανεπιστήμια ξενοδοχειακών σπουδών Glion και Les Roches και την Ducasse Education.

Διαθέτει εκπαιδευτικά campuses στην Ελβετία, στην Ισπανία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κίνα και οι φοιτητές του προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες. 

undefined

Το σεμινάριο, που θα είναι το πρώτο μιας σειράς σεμιναρίων με θεματολογία σχετική με τις επιχειρησιακές σπουδές, θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019. Απευθύνεται σε Διευθυντικά Στελέχη του χώρου του Ανθρωπίνου Δυναμικού (Human Resources), Προϊσταμένους και Υπευθύνους Τμημάτων καθώς και Γενικούς Διευθυντές, ανθρώπους που από τη φύση της εργασίας τους καλούνται να συνεργαστούν, να ηγηθούν και να εμπνεύσουν, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Certificate παρακολούθησης. Δείτε λεπτομέρειες του σεμιναρίου και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο