Τα νέα των μελών μας

BCA College: BCA College & Miele – Μια κορυφαία συνεργασία!

 undefined

Τη συνεργασία της ανακοίνωσε η Miele Hellas με το BCA College προάγοντας τη διαδραστικότητα στη διδασκαλία και συμβάλλοντας στην προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του ελληνικού τουρισμού.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του BCA College οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία μέσα από την αλληλεπίδραση με συσκευές που χαρακτηρίζονται από την πρωτοποριακή τους τεχνολογία και το σύγχρονο αλλά παράλληλα διαχρονικό τους σχεδιασμό, που τους επιτρέπει να εναρμονίζονται με κάθε τύπο επιχείρησης, συμβαδίζοντας τέλεια με το όραμα και την αξιοπιστία του BCA College.

undefined

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία που απέκτησε μέσα από τη συνεργασία της με ξενοδοχειακές / τουριστικές επιχειρήσεις και χώρους εστίασης, η Miele γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τους σπουδαστές του BCA να κατανοήσουν ότι η επιχειρηματικότητα επεκτείνεται σήμερα σε πολλαπλά επίπεδα κι οι σύγχρονες συσκευές αποτελούν πλέον εργαλεία στα πλαίσια των επιχειρήσεων Hospitality προκειμένου να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

undefined

Άψογα αποτελέσματα κάθε φορά, σε σύντομους χρόνους, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση κι όλα τα παραπάνω εξασφαλίζοντας τη ροή στη δημιουργικότητα του χρήστη που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα! Αυτός είναι ο στόχος της Miele που πιστή στο «Immer Besser – Πάντα Καλύτερα» στοχεύει να δείξει έμπρακτα μέσα από την εξέλιξη και την καινοτομία των δικών της συσκευών με ποιο τρόπο μπορεί το δικό της μότο να γίνει o οδηγός του κάθε σπουδαστή για προσωπική εξέλιξη και πρόοδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο