Τα νέα των μελών μας

Bar Academy: Athens Bar Show 2021

 

undefined  undefined

undefined

 

Athens Bar Show 2021:

Ήρθε η στιγμή να τα πούμε και πάλι από κοντά…

To Athens Bar Show επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ένα χρόνο μετά την αναγκαστική απουσία εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας και ενεργοποιεί αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά από το 2010, να συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες των bars, cocktail και spirits industry σε μια τοποθεσία και να την ενημερώνει – εκπαιδεύει για ό,τι νέο συμβαίνει.

undefined

Με μότο “Ώρα να τα πούμε από κοντά” στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2021 η Τεχνόπολη θα μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη πανελλαδικά εκπαιδευτική έκθεση – θεσμό των επαγγελματιών της bartending και spirit σκηνής. Ιδιοκτήτες bar, bartenders, εισαγωγείς, εταιρείες ποτών, παραγωγοί, διανομείς, f&b managers και όσοι ανήκουν στον κλάδο περιμένουν περισσότερο από ποτέ τη φετινή διοργάνωση, η οποία πυροδοτεί και διαμορφώνει όλες τις καίριες εξελίξεις της Ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας ποτών τη μετά-covid εποχή.

undefined

Πάνω από 40 εταιρείες – εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, που ξεπερνούν τις 500 διαφορετικές ετικέτες και ανήκουν σε μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες spirits. Ανάμεσά τους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αρκετές νέες αφίξεις και παραγωγές, που κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους μέσα από το Athens Bar Show, να γνωρίσουν καλύτερα πολλά αξιόλογα τοπικά brands και να εντοπίσουν πολλές αναγνωρίσιμες φιάλες, αμπαλαρισμένες με νέα concept. 

undefined

Οι Εκθέτες, όπως σε κάθε Athens Bar Show, είναι παραγωγοί, εισαγωγείς, διανομείς, αλλά και ιδιοκτήτες εταιρειών με αξεσουάρ, εργαλεία, εξοπλισμό και βιβλία, με τους οποίους ο επαγγελματίας επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συνευρεθεί σε έναν χώρο και να αλληλεπιδράσει, να ενημερωθεί και σε πολλές περιπτώσεις να δοκιμάσει και να πάρει μέρος σε ξεχωριστές γευσιγνωσίες και pairings.

undefined

Τα stage των σεμιναρίων φιλοξενούν μερικούς από τους καλύτερους, αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, Έλληνες και ξένους, bartenders, επιχειρηματίες, ερευνητές, επιστήμονες, master blenders, παραγωγούς, που έρχονται από όλες τις μητροπόλεις των spirits, με προγραμματισμένες ομιλίες και masterclasses, που εκτός των άλλων δίνουν έμφαση στα νέα δεδομένα και στις προκλήσεις και ευκαιρίες που έφερε η πανδημία, προσφέροντας ιδέες και λύσεις.

undefined

Τα οργανωμένα σεμινάρια ξεπερνούν τα 60 και περιστρέφονται γύρω από τον σημερινό παλμό του κλάδου της φιλοξενίας, την επικαιρότητα, τα νέα trends εγχώρια και παγκόσμια, τις καθολικές ανερχόμενες τάσεις, τις νεοσύστατες ανάγκες, τις ελκυστικές καινοτομίες, τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνικές ή πρακτικές, τους αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης, προβολής και οργάνωσης ενός bar, τις νέες ευκαιρίες ή προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία και τα best-practices ανάπτυξης για μαγαζιά. Όλο αυτό το πρωτότυπο υλικό, οι ανταλλαγές απόψεων σε θέματα που απασχολούν τον κάθε επαγγελματία, είναι συγκεντρωμένα και updated.

undefined

Αν είστε επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας προσθέστε στην agenda σας τις ημέρες του Athens Bar Show, 9 και 10 Νοεμβρίου, και ελάτε να συναντηθούμε πάλι από κοντά! 

undefined

Απολαύστε υπεύθυνα.

Video Links

Athens Bar Show 2019: After Event Video

Gr: https://youtu.be/JvTr0bgNdtM

En: https://youtu.be/YjDavqDENyU

undefined

Info:

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Ημερομηνίες: Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00

Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

undefined

Εισιτήρια*

* H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες των bars, της εστίασης και της φιλοξενίας.

* Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται. Επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ).

facebook: www.facebook.com/AthensBarShow/

instagram: @AthensBarShow

undefined

 

 undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο