Τα νέα των μελών μας

Axia Hospitality: Βράβευση της Axia Hospitality από την Expedia Group για την επίδοση του Athens Mansion Luxury Suites

undefined

Μία σημαντική τιμητική διάκριση απέσπασε προ ημερών η ομάδα της Axia Hospitality από την Expedia Group. 

Το βραβείο «Outstanding New Partner Performance” απονεμήθηκε στην Axia Hospitality για την επίδοση των πωλήσεων του ολοκαίνουργου Athens Mansion Luxury Suites, στο πλαίσιο του Athens Summit 2018. 

undefined

Την ετήσια εκδήλωση της κορυφαίας – παγκοσμίως – πλατφόρμας πωλήσεων ξενοδοχείων, που πραγματοποιήθηκε  πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, τίμησαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αθηναϊκών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων. 

«Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Από τη μια επιβεβαιώνει την προσπάθεια, τη μεθοδολογία και τις επιλογές μας στο κομμάτι της διαχείρισης των πωλήσεων ξενοδοχείων. Μας τονώνει, ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά. Από την άλλη μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά ξενοδοχεία – συνεργάτες που διαθέτουμε στο χαρτοφυλάκιό μας» αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Κυρίτσης, Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της Axia Hospitality και συνεχίζει “όταν ένα καλό ξενοδοχειακό προϊόν προωθείται στην παγκόσμια αγορά με απόλυτη γνώση για τους κανόνες της, συνέπεια  και επαγγελματισμό, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Κι αυτό αποδεικνύει η βράβευση αυτή”. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο