Τα νέα των μελών μας

AXIA Hospitality: Νέα χρυσή διάκριση για την AXIA Hospitality στα Greek Hospitality Awards 2021

 

undefined

 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η AΧΙΑ Hospitality βραβεύτηκε με Gold Award ως Best Hotel Sales Representative Company, κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 που διοργανώθηκε από την Ethos Media στις 15 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, το A77 Suites by Andronis – leased & managed by AΧΙΑ Hospitality – διακρίθηκε ως Best Greek Boutique City Hotel με το Silver Award

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το A77 Suites by Andronis είναι ένα διατηρητέο, νεοκλασικό αρχοντικό του 19ου αιώνα που βρίσκεται στην Πλάκα – μια από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες γειτονιές του δυτικού πολιτισμού – και συνδυάζει τη συγκλονιστική ιστορία της πόλης και τον λαμπρό πολιτισμό της με το σύγχρονο design και τον μοντέρνο χαρακτήρα της.

undefined

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτές τις νέες βραβεύσεις, οι οποίες προστίθεται στον ήδη μακρύ κατάλογο των διακρίσεων που έχει λάβει η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια! Η έμπειρη ομάδα μας θα συνεχίσει να προσφέρει την πολύτιμη τεχνογνωσία της  και να προετοιμάζει το έδαφος για τα επόμενα βήματα της AΧΙΑ Hospitality!» δηλώνει ο Γιάννης Κυρίτσης, AΧΙΑ Hospitality CEO.

H AΧΙΑ Hospitality, ως πρωτοπόρος στον χώρο της διαχείρισης ξενοδοχειακών κρατήσεων και πωλήσεων, συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ως στρατηγικός συνεργάτης κορυφαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έχει καταφέρει να διατηρήσει στο portfolio της υψηλό ποσοστό luxury καταλυμάτων με ποσοστό που ξεπερνάει το 55%. Παράλληλα, η διατήρηση σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών, που ξεπερνούν κατά πολύ σε διάρκεια τον μέσο όρο life span που ισχύει στην αγορά, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η μακρόχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση των στελεχών που προέρχονται από τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και τα απτά οικονομικά αποτελέσματα, καθιστούν την AΧΙΑ Hospitality ως κορυφαία επιλογή των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη χώρα μας. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο