Τα νέα των μελών μας

AXIA Hospitality: Νέα εποχή για την AXIA Hospitality και σημαντικές βραβεύσεις στα Greek Hospitality Awards 2022

undefined

 

 

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και πωλήσεων, το επόμενο βήμα για την AXIA Hospitality ήταν αναπόφευκτο, αφού πλέον επεκτείνει το portfolio των υπηρεσιών της και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του management & leasing ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η παρουσίαση της νέας AXIA Hospitality δεν περιορίζεται μόνο στο ανανεωμένο λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα αλλά περιλαμβάνει τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου και δυναμικού website (www.axiahospitality.com) που απευθύνεται στοχευμένα στους ξενοδόχους που αναζητούν βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις για τη διαχείριση των ξενοδοχείων τους, ενώ επικοινωνεί με αμεσότητα τη φιλοσοφία και τις νέες υπηρεσίες της εταιρίας.

Η χρονική συγκυρία είναι ιδανική, αφού η νέα εποχή για την AXIA Hospitality σηματοδοτείται από τη βράβευσή της με Gold Award ως Best Hotel Management Consultant, στα Greek Hospitality Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την Ethos Media στις 21 Οκτωβρίου. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της νέας δραστηριότητάς της, επισφραγίζονται και με το Gold Award στην κατηγορία Best Greek Boutique City Hotel του A77 Suites by Andronis το οποίο είναι μέλος της SLH και λειτουργεί υπό την πλήρη διαχείριση της AXIA Hospitality.

undefined

Στην ίδια διοργάνωση, η AXIA Hospitality διακρίθηκε με Silver Award στην κατηγορία Best Sales Representative Company, διατηρώντας την ηγετική θέση που ήδη κατέχει στο χώρο των ξενοδοχειακών πωλήσεων. Κατάφερε επίσης να λάβει σημαντικές διακρίσεις και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που έθεσε υποψηφιότητες για επιλεγμένα ξενοδοχεία που ανήκουν στο portfolio της, αφού απέσπασε επιπλέον 2 Gold, 5 Silver & 2 Bronze, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων στα 12.

undefined

«Η συστηματική προσπάθεια των προηγούμενων ετών και ο στρατηγικός σχεδιασμός που εφαρμόσαμε το προηγούμενο διάστημα, ήταν ο βασικός οδηγός μας για το rebranding της AXIA Hospitality, η οποία εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Πλέον είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και νέες υπηρεσίες που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική σε ένα τόσο ανταγωνιστικό κλάδο. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες επιχειρηματικές προκλήσεις και ήδη εργαζόμαστε πάνω σε νέα projects που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι πρόσφατες βραβεύσεις αποτελούν ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών της ομάδας μας και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον» δηλώνει ο Γιάννης Κυρίτσης, AΧΙΑ Hospitality CEO

Με αυτή την κίνηση, η AXIA Hospitality, πρωτοπορεί ξανά με μια νέα επιχειρηματική κίνηση υψηλών προσδοκιών, αφού βαδίζει ήδη σε νέα τροχιά ανάπτυξης και εξελίσσει το portfolio των υπηρεσιών της για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του management & leasing ξενοδοχείων. Η επίσημη παρουσίαση της επέκτασης δραστηριότητας της AXIA Hospitality αλλά και της ανανεωμένης εικόνας της, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με στόχο την ολιστική πλέον προσέγγιση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, για τη μεγιστο ποίηση της απόδοσής τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο