Τα νέα των μελών μας

Axia Hospitality: Η Axia Hospitality θριάμβευσε και στα φετινά Greek Hospitality Awards!

undefined

 

 

Η επίδοση της ίδιας της εταιρείας, τα ξενοδοχεία – μέλη της αλλά και οι επικοινωνιακές πρωτοβουλίες της στο εξωτερικό, έφεραν και φέτος την Axia Hospitality στην κορυφή, χαρίζοντάς της 7 βραβεία στην απονομή των Greek Hospitality Awards, την περασμένη Παρασκευή. 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
  • Χρυσό βραβείο για το 1st International Tweet Up, στην κατηγορία Best Initiative Promoting Greece Abroad
  • Xρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Suites of the Gods Cave Spa Suites”, στην κατηγορία Best Greek All Suites Hotel
  • Xρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Αthens Mansion Luxury Suites”, στην κατηγορία Greek Boutique City Hotel
  • Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Patmos Aktis Suites & Spa”, στην κατηγορία Βest Greek Beach Resort
  • Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Amaya Villas”, στην κατηγορία Greek Villas & Holiday Homes
  • Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Myst Boutique Hotel” στην κατηγορία Greek New Boutique Resort 

Στην ίδια διοργάνωση ο Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Κυρίτσης απέσπασε την τιμητική διάκριση Greek Hospitality Influencer. 

Ο κος Κυρίτσης δήλωσε σχετικά: “Οι παραπάνω διακρίσεις μας γεμίζουν με υπερηφάνεια, αλλά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης, αφού επιβεβαιώνουν την ανάγκη των Ελλήνων ξενοδόχων για υψηλού επιπέδου εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα των πωλήσεων. και των κρατήσεων των καταλυμάτων τους. Η AxiaHospitality αν και εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της με νέες ηχηρές συνεργασίες, ωστόσο επιμένει σθεναρά πιστή στο όραμά της, να προσφέρει boutique και εξατομικευμένες υπηρεσίες κρατήσεων και πωλήσεων στα ελληνικά ξενοδοχεία. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται τις πωλήσεις των ξενοδοχείων τους.” 

undefined

Ο Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της AxiaHospitality δέχεται από την βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη την τιμητική διάκριση Greek Hospitality Influencer

Την τελετή απονομής που διοργανώθηκε από την ΕthosMedia στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 πρωταγωνιστές της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και η πρώην Υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο