Τα νέα των μελών μας

Axia Hospitality: Επτά Αστέρια και διεθνής αναγνώριση στην Axia Hospitality!

undefined

 

Αριστείο στην Axia Hospitality από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards 2019! 

Στην έβδομη και επετειακή τελετή των “επτά αστέρων” που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, η Axia Hospitality παρέλαβε το βραβείο Seven Stars Sales Management Company από το διεθνή οργανισμό Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA), “θεσμοφύλακα” του αριστεύειν στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας και του lifestyle.   

Σε μια λαμπερή απονομή εφάμιλλη του κύρους και της αίγλης του θεσμού, και με την παρουσία της αφρόκρεμας της τουριστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των SSLHLA αποδίδοντας στους φετινούς πρωτοπόρους τη Σφραγίδα της Αριστείας της. 

Τη φαντασμαγορική βραδιά παρουσίασε η εστεμμένη καλλονή και δημοσιογράφος Julide Ates, ενώ της απονομής ακολούθησε gala dinner. 

undefined

“Με την ύψιστη αυτή διάκριση η Axia Hospitality αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στη διαχείριση των πωλήσεων και κρατήσεων ξενοδοχείων. Η κατάκτηση της Seal of Excellence, – μιας σφραγίδας που αναγνωρίζεται διεθνώς ως εγγύηση ότι η επιχείρηση προσφέρει άριστες υπηρεσίες που συνδέονται με το Luxury Hospitality & Lifestyle – επιβεβαιώνει την υπεροχή του εγχώριου μας τουριστικού επιχειρείν σε παγκόσμιο επίπεδο”, σχολιάζει σχετικά  ο κος Γιάννης Κυρίτσης Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Hospitality.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο