Τα νέα των μελών μας

Axia Hospitality: Απόλυτα επιτυχές το 2ο International Press Tweet Up της Axia Hospitality στο Παρίσι!

undefined

 

Περισσότεροι από 20 έγκριτοι γάλλοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τα νέα των ξενοδοχείων – μελών της Axia Hospitality στο πλαίσιο του 2ου International Press Tweet Up της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου σε κεντρικό εστιατόριο του Παρισιού. 

Σε συνέχεια της περσινής ανταπόκρισης του 1ου International Press Tweet Up στο Λονδίνο και της επιτυχημένης στόχευσης για δημιουργία δημοσιευμάτων στον ευρωπαϊκό Τύπο, η Axia Hospitality πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 18 Μαρτίου στο Παρίσι, το δεύτερο International Press Tweet Up. 

Στην εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε με το γραφείο του ΕΟΤ στην γαλλική πρωτεύουσα και η οποία φιλοξενήθηκε στο κεντρικό εστιατόριο του GrandPalais, παραβρέθηκαν περισσότεροι από 20 εκπρόσωποι των σημαντικότερων ταξιδιωτικών, ειδησεογραφικών και lifestyle Μέσων της χώρας, όπως National Geographic Traveler, Voyage de Luxe, Voyages & Hotels de Reves, Horizons Monde, Madame Air France, Hotel & Lodge, A/R, LeMonde, LeFigaro, LEquipe, Le Journal du Dimanche, Vogue, Madame Figaro, Cosmopolitan, Gala, PointdeVue, Grazia, Femme Actuelle, κ.ά. 

Οι αρχισυντάκτες και οι travel editors των παραπάνω Μέσων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα openings νέων ξενοδοχείων, καθώς και για νέες υπηρεσίες και νέες εμπειρίες που προσθέτουν στο μενού της φιλοξενίας τους υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες που συνεργάζονται με την Αxia Hospitality. 

Την παρουσίαση των ξενοδοχείων στους γάλλους δημοσιογράφους ανέλαβε προσωπικά η διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι, κα Δήμητρα Βοζίκη. 

«Σταθερός στόχος της  Axia Hospitality ήταν και παραμένει να αναδείξει τα ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται σε παγκόσμιους προορισμούς. Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, η ομάδα της Axia Hospitality  ταξιδεύει αδιάκοπα και πρωτοστατεί σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και τα roadshows του Τουρισμού, (από το Μεξικό και το Λονδίνο, μέχρι τις Κάννες και το Ριάντι). Όλοι γνωρίζουμε ότι η αύξηση της ζήτησής των ξενοδοχείων είναι απολύτως ανάλογη με την αναγνωρισιμότητα που έχουν επιτύχει παγκοσμίως  τα ξενοδοχειακά brands ανά τον κόσμο. Και η αναγνωρισιμότητα μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας και marketing. Αυτός είναι και ο στόχος της δημιουργίας του International Press Τweet Up της εταιρείας μας που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Γιάννης Κυρίτσης, Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της Axia Hospitality. 

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης  στο Παρίσι, η οποία διοργανώθηκε από την εταιρεία επικοινωνίας  Press-à-Porter,  είναι μία αμιγώς ιδιωτικής πρωτοβουλίας και χρηματοδότησης ενέργεια προβολής επιλεγμένων ελληνικών ξενοδοχείων στα Μέσα του εξωτερικού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο