Τα νέα των μελών μας

Autohellas Hertz : Το Ίδρυμα Γαλήνη απέκτησε το αυτοκίνητό του

Με σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία για το έργο που επιτελούν ιδρύματα φιλανθρωπικού σκοπού, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ανάπτυξη δράσεων που στηρίζουν την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η AUTOHELLAS HERTZ, στηρίζει υπεύθυνα το κοινωνικό έργο του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Γαλήνη» και διαθέτει ένα αυτοκίνητο  για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών μεταφοράς του ιδρύματος.

Το Ίδρυμα «Γαλήνη» μετράει 40 χρόνια ιστορίας και δράσης, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και παρέχει καθημερινά 250 γεύματα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και σε αστέγους που φιλοξενούνται στα 4 σπίτια που διατηρεί.

Με τη παραχώρηση του αυτοκινήτου της AUTOHELLAS HERTZ, βοηθάμε επί της ουσίας στην πιο εύκολη διεξαγωγή του δύσκολου και αξιέπαινου έργου του Ιδρύματος «Γαλήνη» και με κοινωνική ευσυνειδησία συμπράττουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον κάθε συνάνθρωπό μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο