Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Τριπλή διάκριση της Attica Group στα Tourism Awards 2018

undefined

 

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τηντριπλή διάκρισή της στα Tourism AWARDS 2018 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications. 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσία περισσότερων από700 στελεχών και προσωπικοτήτων του κλάδου, η AtticaGroupβραβεύτηκε ως ακολούθως: 

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ» – Συνολική Κοινωνική Προσφορά
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Technology enhanced experience» – Υπηρεσία @sea Infotainment Platform
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Προγράμματα Επιβράβευσης» – Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών SEA SMILES

 

 undefined

Η Χρυσή διάκριση απονεμήθηκε στην AtticaGroupγια τη συνολική κοινωνική της προσφορά και το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΑΣ». Η Κοινωνική Υπευθυνότητα για την Attica Group αποτελεί βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, η οποία διέπεται από την ύπαρξη κριτηρίων λειτουργίας με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συμμετοχή στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Το @sea, είναι η πρώτη onboard infotainment πλατφόρμα σε πανελλαδικό επίπεδο στον ακτοπλοϊκό κλάδο και απέσπασε Ασημένια διάκριση. Η πλατφόρμα έχει ελεύθερη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και απεριόριστες δυνατότητες, συνδυάζει την ενημέρωση (info) και την ψυχαγωγία (entertainment) και έχει ως επίκεντρο τον επιβάτη. 

Ασημένια βράβευση απέσπασε και το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Seasmiles. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group  που ταξιδεύουν με τα πλοία της  BLUE STAR FERRIES και της  SUPERFAST FERRIES, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, στην Κρήτη και στις γραμμές Ελλάδας –Ιταλίας. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει στα μέλη του αποκλειστικά προνόμια, δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο