Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Συμμετοχή της Attica Group στην έκθεση τουρισμού CMT

undefined

 

Επιτυχημένη παρουσία είχε ο Όμιλος ATTICA στην έκθεση τουρισμού CMT η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη, από τις 12 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019. Στο περίπτερο του Ομίλου είχαν δυναμική παρουσία όλα τα brands της εταιρίας, SUPER FASTFERRIES, BLUE STARFERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK, παρουσιάζοντας τα φυλλάδιά τους για το 2019, τα δρομολόγια και την τιμολογιακή πολιτική για το 2019, την προσφορά 20% Early Booking για τις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας καθώς και επιμέρους προσφορές για κάθε αγορά. Στη συγκεκριμένη έκθεση ο Όμιλος ATTICA συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με την ANEK LINES, στα πλαίσια της κοινοπραξίας τους στην Αδριατική και Κρήτη. 

undefined

Η εταιρία θα συμμετέχει επίσης στην έκθεση FREE στο Μόναχο και στην ΙΤΒ στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2019 αντίστοιχα, στη ΒΜΤ στη Νάπολη τον Μάρτιο του 2019, στην Κολωνία τον Ιούλιο και τέλος στο TTGστο Ρίμινι της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2019. 

Ο Όμιλος ATTICA δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUESTAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου του ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο