Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Σάμο

 

undefined

H Attica Group και η Blue Star Ferries, για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Η Blue Star Ferries, θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια της Πολιτείας και να διευκολύνει το έργο που επιτέλεσαν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 29.03.22 στη Σάμο, προσέφερε δωρεάν τη μετακίνηση των οχημάτων και του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος προς το νησί, προκειμένου να ενισχύσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήδη επιχειρούσαν εκεί, συμβάλλοντας στο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά. 

Συγκεκριμένα, η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star Myconos το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από τον Πειραιά και την Ικαρία προς το νησί της Σάμου 9 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 16 πυροσβεστών. 

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως. 

Αttica Group

κ. Γ. Κρασσακοπούλου

Tel.: +30 210 891 9090 (ext. 1241)

Fax: +30 210 891 9099

krassakopoulou@attica-group.com

www.attica-group.com

www.bluestarferries.com

www.superfast.com

www.hsw.gr

www.aml.ma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο