Τα νέα των μελών μας

Attica Group: ISO 27001:2013

undefined

 

Η Attica Groupμητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζει ο Όμιλος. Η πιστοποίηση ελήφθη τον Μάρτιο του 2020 από την BMTRADA, διαπιστευμένο Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης από το Βρετανικό φορέα πιστοποίησης UKAS. 

H πιστοποίηση κατά ISO 27001:2013, αφορά στη λειτουργία και στη διαχείριση της υποδομής του Κέντρου Δεδομένων (DataCenter), συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των διακομιστών, του εξοπλισμού δικτύωσης, των συσκευών περιβαλλοντικού ελέγχου, του εξοπλισμού αποθήκευσης και των διαδικασιών φυσικής πρόσβασης.

Η απόκτηση και διατήρηση της πιστοποίησης προϋποθέτει την αυστηρή τήρηση συγκεκριμένων πολιτικών ασφάλειας και διαδικασιών για την προστασία των πληροφοριακών συστημάτων του Ομίλου, του εξοπλισμού που διαθέτει, των εμπιστευτικών πληροφοριών που διαχειρίζεται, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα. 

undefined

Με την πιστοποίηση κατά ISO 27001:2013 η Attica Group υιοθετεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις αυστηρές απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών. Η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της AtticaGroupγια συνεχή ανάπτυξη και αξιολόγηση των διαδικασιών της, για εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις υπηρεσίες της, καθώς και για την προσήλωσή της στην ασφαλή διαχείριση των δεδομένων των πελατών και των συνεργατών της. 

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο