Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Η Blue Star Ferries συγχαίρει την ιστιοπλοϊκή ομάδα των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο

 

undefined

Η Blue Star Ferries, χορηγός των κορυφαίων αθλητών της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, συγχαίρει το ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοΐας για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. 

Η πρόκριση των δύο αθλητών σφραγίστηκε με την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Vilamoura της Πορτογαλίας. Με αυτή την επιτυχία, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016 κέρδισαν την εσωτερική πρόκριση που είχε προκηρύξει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μεταξύ των Ελλήνων αθλητών, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας. 

Ο Σπύρος Πασχάλης, CEO της Attica Group, σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τους αθλητές μας σημείωσε: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, κατορθώσατε συνεχίζοντας τη μάχη με επιμονή και συγκέντρωση να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο. Για άλλη μια φορά αναγνωρίζουμε σε εσάς τη σκληρή δουλειά, την αγάπη για αυτό που κάνετε και τη μαχητικότητά σας. Αισθανόμαστε περήφανοι ως χορηγοί και χαιρόμαστε που συμβάλαμε και εμείς σε αυτή την επιτυχία. Όλοι εμείς στην Attica Group αλλά και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον υπόλοιπο δρόμο προς το Τόκυο και περιμένουμε να σας θαυμάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί σας την κατάκτηση του επόμενου Ολυμπιακού σας μεταλλίου.» 

undefined

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Ιούνιο του 2008. Από τότε, έχουν συμμετάσχει σε κορυφαίες διοργανώσεις και θεωρούνται το καλύτερο Ελληνικό, ανδρικό πλήρωμα στην κατηγορία 470. 

Ευχόμαστε τα δύο αστέρια της ιστιοπλοΐας ταξιδεύοντας με το αστέρι της Blue Star Ferries μέχρι το Τόκυο να επιστρέψουν με ένα ακόμα Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα μας. 

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

 

Αttica Group

κ. Γ. Κρασσακοπούλου

Τηλ.: +30 210 891 9090 (ext.1241)

Φαξ: +30 210 891 9099

krassakopoulou@attica-group.com

www.attica-group.com

www.bluestarferries.com

www.superfast.com

www.hsw.gr

www.aml.ma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο