Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Διπλή διάκριση για την Attica Group στα ESG Shipping Awards 2023

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διπλή διάκρισή της στα ESG Shipping Awards 2023.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου, η Attica Group έλαβε:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Επιχειρηματική Ηθική

&

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνική Συνεισφορά 

Η διπλή αυτή διάκριση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να λειτουργούμε με διαφάνεια, λογοδοσία και με αίσθημα ευθύνης, να συνεργαζόμαστε αρμονικά με τους Κοινωνικούς Εταίρους μας (Πελάτες, Προμηθευτές, Μετόχους, Τοπικές Κοινωνίες), να επιδεικνύουμε έμπρακτα σεβασμό στο Περιβάλλον, με στόχο τη δημιουργία αμοιβαίας μακροπρόθεσμης αξίας. Μια δέσμευση που πηγάζει από το Όραμα, την Αποστολή και τις Αξίες μας και στηρίζεται στο ήθος των εργαζομένων μας.

Για όλους εμάς τους εργαζόμενους του Ομίλου, η πορεία μας προς την Υπεύθυνη και Βιώσιμη Λειτουργία εδράζεται στο τρίπτυχο «Στρατηγική – Επικοινωνία – Αποτελέσματα», με παράλληλη ενσωμάτωση των αρχών ESG τόσο στην καθημερινή λειτουργία μας, αλλά και σε κάθε νέο επενδυτικό έργο.

Τα ESG Shipping Awards γεννήθηκαν ως ιδέα από τους ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας, ως αποτέλεσμα της ανάγκης τους να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις εκάστοτε προκλήσεις της εποχής και υλοποιήθηκαν φέτος για 1η φορά στη χώρα μας. Άλλωστε στο πνεύμα αυτό, οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες πρωτοπορούν εδώ και δεκαετίες, αναπτύσσοντας δράσεις και πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Attica Group

κ. Γ. Κρασσακοπούλου

Tel.: +30 210 891 9090 (ext. 1241)

Fax: +30 210 891 9099

krassakopoulou@attica-group.com

www.attica-group.com

www.bluestarferries.com

www. superfast.com

www.hsw.gr

www.aml.ma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο