Τα νέα των μελών μας

Attica Group: Αργυρή Διάκριση για την Attica Group στα Green Awards 2022

 

undefined

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στα Green Awards 2022 για τη νέα Sea miles Biocard του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών Seasmiles.

Τα Green Awards 2022 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Attica Group τιμήθηκε με το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία:

Green Business / Industry Process

Seasmiles BIOCARD

Πυλώνας 3 – Development / Operations / Technology

Η Attica Group εισήγαγε πρώτη στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά τη νέα γενιά καρτών από βιοδιασπώμενο υλικό, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εφαρμόζει ορθές πρακτικές για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την προστασία του περιβάλλοντος.

undefined

Η διοργάνωση Green Awards προβάλλει κι επιβραβεύει εταιρείες των οποίων τα προϊόντα κι οι υπηρεσίες ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία, τα γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό και κινητοποιεί τις επιχειρήσεις για διαρκή βελτίωση. Απώτερος στόχος είναι η βελτίωση να επιτευχθεί με την εισαγωγή τεχνολογιών και διαδικασιών ανάπτυξης που αφήνουν χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και τη χρήση βιώσιμων πρακτικών, από τις οποίες θα προκύψουν προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-Friendly, Recyclable, Reusable και ZERO Waste, τα οποία προάγουν την Green Economy και το Eco Living.

Τα βραβεία απονέμονται κατόπιν αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και επαγγελματίες, καθιστώντας τη συγκεκριμένη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles της Attica Group απευθύνεται στους επιβάτες της που ταξιδεύουν με τα πλοία της SUPERFAST FERRIES, της BLUE STAR FERRIES και της HELLENIC SEAWAYS στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στα νησιά του Σαρωνικού, στις Σποράδες, στην Κρήτη και στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας και παρέχει στα μέλη του αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως. 

Αttica Group

κ. Γ. Κρασσακοπούλου

Tel.: +30 210 891 9090 (ext. 1241)

Fax: +30 210 891 9099

krassakopoulou@attica-group.com

www.attica-group.com

www.bluestarferries.com

www.superfast.com

www.hsw.gr

www.aml.ma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο