Τα νέα των μελών μας

Attica Group: 9ος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

undefined

 

Η Attica Group προχώρησε στην έκδοση του 9ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά το 2017, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας “Core”).

Ο Απολογισμός παρουσιάζει τις πρακτικές που ακολουθεί ο Όμιλος και τα αποτελέσματα που πέτυχε κατά τη διάρκεια του 2017, εστιάζοντας στα θέματα που ενδιαφέρουν τους Κοινωνικούς του Εταίρους, εκπληρώνοντας τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του για την ανάπτυξη ενός υπεύθυνου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο Απολογισμός αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που υποστηρίχθηκε από όλους τους εργαζομένους και τους συνεργάτες του Ομίλου, οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχημένη και εμπράκτως υπεύθυνη λειτουργία του. Στο πλαίσιο του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017,γίνεται αναφορά σε 210 ποσοτικούς δείκτες (από 200 την προηγούμενη χρονιά) και παρουσιάζονται 55 μελλοντικοί στόχοι (από 33 την προηγούμενη χρονιά).

Σχολιάζοντας την έκδοση του 9ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Σπυρίδων Πασχάλης, υπογράμμισε:

«Για όλους εμάς στον Όμιλο Attica, η επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων ήταν και παραμένει άμεσα συνδεδεμένη με το γενικό στόχο μας να δημιουργούμε και να διατηρούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους Κοινωνικούς μας Εταίρους. Η βάση της Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου στηρίζεται στο γεγονός ότι η υπεύθυνη λειτουργία μας αποτελεί ευθύνη του συνόλου των ανθρώπων μας, και για αυτό προσπαθούμε διαρκώς να τους ενημερώνουμε και να τους εκπαιδεύουμε κατάλληλα ώστε να λειτουργούν υπεύθυνα εντός του Ομίλου, αλλά και ως πολίτες. Επιδίωξή μας είναι να παραμένουμε πιστοί στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας που έχουμε υιοθετήσει και να θέτουμε απαιτητικούς μελλοντικούς στόχους, ώστε να λειτουργούμε υπεύθυνα και να στηρίζουμε την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε». 

Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.atticagroup.com.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENICSEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINKS με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG). 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο