Τα νέα των μελών μας

Athens Ledra Marriott: VIVA ARGENTINA!

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εξαιρετική αυτή γαστρονομική εκδήλωση και να επιλέξετε ανάμεσα σε αυθεντικές κοπές κρεάτων σχάρας, συνοδευόμενα από γνωστή ποικιλία Αργεντίνικων κρασιών. Επιπλέον θα υπάρχει ζωντανή μουσική και χορό “Tango” που θα ολοκληρώσει την βραδιά σας μετατρέποντάς τη σε μία πραγματικά aξέχαστη εμπειρία. 

Βραδινός Μπουφές: 18:30 – 23:00 

Τιμές: Κοπές με χοιρινό κρέας από €29.00 & Κοπές με αρνάκι ή με μοσχαρίσιο κρέας από €34.50 κατ’ άτομο
 * Ο μπουφές συμπεριλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, συνοδευτικά και επιδόρπια. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος κρεατικού που θα επιλέξετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα κληρωθεί ένα εισιτήριο για δύο άτομα για το Μπουένος Αϊρες, που θα περιλαμβάνει διαμονή τριών διανυχτερεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο Μπoυένος Αϊρες Marriott.  Τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής είναι προσφορά της Air France που είναι χορηγός της μοναδικής αυτής εκδήλωσης.

50% έκπτωση για το πάρκινγκ! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο