Τα νέα των μελών μας

Athens Ledra Marriott: Το εστιατόριο Kona Kai γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του!

 

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott θα γιορτάσει το ορόσημο των 30 χρόνων λειτουργίας του εστιατορίου Kona Kai! Εδώ και χρόνια το διάσημο εστιατόριο Kona Kai υπήρξε ο αγαπημένος χώρος συνάντησης πολλών γνωστών προσωπικοτήτων και όχι μόνο … Το Kona Kai δεν φημίζεται μόνο για τις  Πολυνησιακές και Ασιατικές σπεσιαλιτέ του, αλλά και για το μοναδικό, διαχρονικό, εξωτικό περιβάλλον του.

Γιορτάζοντας αυτή την επέτειο, το εστιατόριο Kona Kai θα ανοίξει εκ νέου για τη χειμερινή περίοδο με ένα ανανεωμένο μενού που θα περιλαμβάνει μερικά από τα “Κλασσικά Αγαπημένα Πιάτα”!

Για να δείξουμε την εκτίμησή μας προσφέρουμε έκπτωση 20% σε όλα τα εδέσματα κατά την επίσκεψή σας στο εστιατόριο Kona Kai.

Κατά την είσοδό σας στο εστιατόριο θα πρέπει να παρουσιάσετε το πρωτότυπο ή αντίγραφο του παρόντος προκειμένου να δοθεί η παραπάνω έκπτωση.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!

Ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο