Τα νέα των μελών μας

Athens Capital Hotel-Mgallery Collection: To Athens Capital Hotel-Mgallery Collection φιλοξένησε το Gala Dinner του E.O.T. σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

 

undefined

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή ήταν για το Athens Capital Hotel-MGallery Collection η πραγματοποίηση του Gala Dinner του E.O.T. σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στο ξενοδοχείο στις 3 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο της 66ης Συνάντησης της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O. COMMISSION FOR EUROPE–C.E.U.) και του Συνεδρίου για τον Αειφόρο Παράκτιο και Θαλάσσιο Τουρισμό στη Μεσόγειο στη Μετά Covid-19 Εποχή.

Τρία open air venues του ξενοδοχείου διαμορφώθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης ώστε να υποδεχθούν τους 150 επίτιμους καλεσμένους του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Υπουργοί και πρέσβεις από όλα τα κράτη του κόσμου δείπνησαν στο Mappemonde Restaurant, Bar & Lounge, στο εστιατόριο MFlavours και στο μπαλκόνι της Προεδρικής Σουίτας του Athens Capital HotelMGallery Collection απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας. 

Η άρτια διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους, ενώ ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, Διευθυντής του Athens Capital HotelMGallery Collection δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε στους χώρους του ξενοδοχείου μια τόσο σημαντική και απαιτητική εκδήλωση. Το Athens Capital HotelMGallery Collection έγινε για ένα βράδυ η κοιτίδα της ελληνικής φιλοξενίας στην καρδιά της πρωτεύουσας, καλωσορίζοντας ένα πλήθος προσωπικοτήτων, πρεσβευτών του τουρισμού ανά τον κόσμο, σε μια διοργάνωση γεμάτη θετικά μηνύματα που δεν μπορούν παρά να μας γεμίζουν αισιοδοξία.”

undefined

Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου κ. Ευριπίδης Τζήκας με τον κ. Zurab Pololikashvili,  Secretary General UNWTO (United Nations World Tourism Organization). 

Λίγα λόγια για το Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Στεγασμένο σε ένα εντυπωσιακό κτήριο που χρονολογείται από το 1959, στην πιο ιστορική πλατεία της Αθήνας, το Athens Capital HotelMGallery Collection αποτελεί μέρος της οικογένειας των ΜGallery του Ομίλου Accor. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των MGallery, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία high end φιλοξενίας, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τους τομείς της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, της γαστρονομίας και της Τέχνης. Με 177 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, τρία εστιατόρια -το Galerie Café, το MFlavours και το Mappemonde Restaurant, Bar & Lounge με 360 θέα στην πόλη -και έργα Tέχνης σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών σχεδόν σε κάθε γωνιά του, το Athens Capital HotelMGallery Collection ανάγει τη ζεστή ελληνική φιλοξενία σε μια ανεπανάληπτη κοσμοπολίτικη εμπειρία. 

Περισσότερα για την MGallery Ηotel Collection

Στα ξενοδοχεία ΜGallery παίρνουν ζωή οι πιο συναρπαστικές ιστορίες. Με περισσότερες από 100 εντυπωσιακές boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο, κάθε MGallery έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί, εμπνευσμένη από τον προορισμό που το φιλοξενεί. Από bespoke design και mixology που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις, μέχρι ευεξία αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο, στα ΜGallery οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε γωνιά του κόσμου! Κάθε επίσκεψη σε αυτά τα μοναδικής αισθητικής ξενοδοχεία αποτελεί πηγή έμπνευσης και προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες. Μερικές από τις πιο γνωστές μονάδες MGallery είναι τα Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham στην Αγγλία, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne στην Αυστραλία, Muse Bangkok Langsuan στην Ταϊλάνδη, και Hotel des Arts Saigon στο Βιετνάμ. Η MGallery είναι μέλος της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, η οποία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. 

undefined

Περισσότερα για την Accor

Αccor, ηγέτιδα δύναμη στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. Με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος παρουσιάζει ένα εκτεταμένο portfolio με ξενοδοχειακά brands που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές μέχρι πολυτελείς επιλογές. Πέραν της φιλοξενίας, η Accor δίνει τη δυνατότητα νέων τρόπων ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας συνδυάζοντας την εστίαση με τη διασκέδαση, την ευεξία και τη συνεργασία. Προσφέρει επίσης ψηφιακές λύσεις που μεγιστοποιούν τις πωλήσεις, βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο ελκυστικά προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Accor παρουσιάζει έντονη εταιρική κοινωνική δράση, προσφέροντας στον πλανήτη και την κοινωνία μέσω του προγράμματος “Planet 21 – Acting Here” καθώς και του επενδυτικού κεφαλαίου “Accor Solidarity”, το οποίο βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω της εκπαίδευσης. Η Accor SA είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το accor.com ή ακολουθήστε μας σε Twitter και Facebook. 

mgallery.com | all.accor.com 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Ευριπίδη Τζήκα (Ε. evripides.Tzikas@accor.com) και τον Κώστα Παναγάκη (Ε. panagakis@travelworks.gr, T. +30 697 5871624)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο