Τα νέα των μελών μας

Athenaeum Intercontinental Athens: Τo Athenaeum Intercontinental Athens εγκαινιάζει δύο νέους χώρους εκδηλώσεων με την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης

 

To Athenaeum InterContinental εγκαινιάζει δύο νέους χώρους επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στον 6o όροφο του ξενοδοχείου. Σχεδιασμένοι βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, το Acropolis Terrace και το Acropolis Boardroom αποτελούν ιδανική επιλογή για διοργανώσεις με κύρος.

Με εμβαδόν 600 τμ και το πιο εντυπωσιακό φόντο της πόλης, το Acropolis Terrace φιλοξενεί με επιτυχία ένα buffet ή set menu γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και μία δεξίωση ή ένα επίσημο δείπνο με θέα τη φωτισμένη Aκρόπολη.

Δίπλα από το Acropolis Terrace, το Boardroom με διάχυτο φυσικό φως, διακρίνεται για το αφαιρετικό design, την ιδιαίτερη επίπλωση και τον σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό του. Με απαράμιλλη θέα της Αθήνας, το Acropolis Boardroom σφραγίζει με επιτυχία κάθε επαγγελματική εκδήλωση.                        

                                           

Χαρακτηριστικάτου Acropolis Terrace & Acropolis Boardroom

Χώρος Εκδηλώσεων

ReceptionSetup

Banquet Setup

Boardroom Setup

Εμβαδόν

Acropolis Boardroom

12

56 τμ

Acropolis Terrace

450

270

600 τμ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο