Τα νέα των μελών μας

Athenaeum InterContinental Athens: Kορυφαίες διακρίσεις για το Athenaeum Intercontinental Athens

To Athenaeum InterContinental Athens βραβεύθηκε με τη διάκριση “Greece’s Leading Conference Hotel” και “Greece’s Leading Business Hotel” για το 2010 στο διαγωνισμό World Travel Awards Europe. 

Ο διαγωνισμός World Travel Awards, ή αλλιώς τα “Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας”, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1993 και μέχρι σήμερα αποτελεί τη σημαντικότερη προσπάθεια επιβράβευσης προϊόντων ή υπηρεσιών του κλάδου. Για το 2010, κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας καταμετρήθηκαν περισσότερες από 185,000 συμμετοχές οι οποίες ανέδειξαν τους ηγέτες της αγοράς. 

“Η απονομή της υψηλής αυτής διάκρισης καθώς και των προηγούμενων που είχε λάβει το ξενοδοχείο για τα έτη 2005, 2006, 2007 & 2009 αποτελούν για εμάς επιβραβεύσεις μεγάλης σπουδαιότητας. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο ενθουσιασμός μας είναι ακόμη μεγαλύτερος, καθώς καταφέραμε να βραβευθούμε όχι μόνο ως το Καλύτερο Business αλλά και ως το Καλύτερο Conference ξενοδοχείο της Ελλάδας” ανέφερε σχετικά o κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διεθυντής του  Athenaeum InterContinental Athens. “Η κινητήρια δύναμη της επιτυχημένης πορείας μας έγκειται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση που δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο